Cipővédő szilikon sötétszürke L (42-45)
Cipővédő szilikon sötétszürke L (42-45)
1 990 Ft
ÚJ

Cipővédő szilikon sötétszürke L (42-45)

1 990 Ft
Részletek
 •   Mostantól nem kell félned a beázástól!
    Többszöri felhasználhatóság!
    Küllemének köszönhetően passzolni fog a szettedhez!
    Könnyű tisztíthatóság!
   
  Ha esik az eső az egyenlő a cipőd beázásával? Unod már, hogy mindig beázott cipővel és csuromvizes zokniban érsz haza, vagy, hogy a fehér cipőd az év nagy részében nem tudod felvenni sehová?
  Ez a cipővédő szilikon minden ilyen problémádra megoldást nyújt! Mától nem kell mindig az esőtől és a sáros időtől rettegned! Végre megkímélheted magad az időjárás-előrejelzések folyamatos bújásától is! A cipővédő szilikon teljes mértékű biztonságot nyújt majd és cipőd nem csak szárazon, de tisztán is tartja!
  Szilikon anyagának köszönhetően bírni fogja a strapát, akár a legkeményebb időjárási körülmények között is! Az anyag rettentően strapabíró, így nyugodtan nyújthatod, hajlítgathatod a felhúzás során, nem fogod elszakítani. Roppant könnyen tisztítható anyagból készült, mindösszesen csak vízzel át kell öblítened és már készen is áll a következő kalandra!
  Tökéletesen vízálló termékről van szó, akár a legnagyobb vízekben is átgázolhatsz benne, nincs olyan körlmény, amivel ne küzdene meg! Többé nem kell arra figyelned, hogy hová lépsz és a tócsák között sem kell szlalomozgatnod.
  Mivel ilyen jól bírja a strapát és egy ilyen flexibilis anyagról van szó, ezáltal könnyedén összehajlíthatod és rakhatod el zsebedbe, táskádba, hogy mindig kéznél legyen a termék! Legyen bármilyen hirtelen zápor, zivatar, te mindig készen állsz majd az időárás-változásokra!
  A cipővédő szilikon tulajdonságai:
  Anyag: szilikon
  Szín: kék, fekete, sárga, világos / sötét rózsaszín, fehér (választható)
  Méret:
  S (30-34-es cipőkhöz)
  M (35-41-es cipőkhöz)
  L (42-45-ös cipőkhöz)
   
  Mit rejt a termék doboza?
  1 pár Cipővédő szilikon
Adatok
Beszerzési ár
1 016,0
Cikkszám
KBS-138-08-03
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!