Elegáns autós tároló, szemetes bézs
Elegáns autós tároló, szemetes bézs
6 990 Ft
ÚJ

Elegáns autós tároló, szemetes bézs

6 990 Ft
Részletek
 • Tároló és szemetes egyaránt!
  Elegáns megjelenés!
  Vízálló belső!
  Mágneses zárral!
  Mindig tele van az autódban található gyári szemetes? Esetleg nincs egy olyan hely, ahol tárolni tudnád dolgaid úgy, hogy azok mindig kéznél és biztonságosan legyenek?

  Végre megérkezett az eszköz, amit kocsidban használhatsz akár szemetesként, akár pedig egy praktikus tárolóként is!
  A termék külseje elegáns (a választható négy szín közül pedig egy garantáltan illeni fog autód belsejéhez), minőségi műbőr anyagú, ami a belsejében található műanyag dobozt rendkívül stabilan tartja a helyén. Ennek a műanyag belsőnek hála nem kell a folyadékoktól sem tartanod, sem tárolás eseten (félni, hogy esetleg kiborulna), sem pedig szemétként beleöntve.
  A műanyag rész kiemelhető, így a tároló/szemetes rendkívül egyszerűen, vízzel elmosható. Kizárólag környezetbarát anyagokból készült, teljességgel vízálló és kopásálló is.
  A termék minőségéről gondoskodik továbbá egy mágneses zár, amivel könnyedén nyitható és zárható a kütyü, ugyanakkor igazán erős tartást biztosít! Csak akkor nyílik ki, amikor te azt szeretnéd! A rögzíthetőségről pedig egy műanyag csat kezeskedik.
  Az autókban található gyári tárolók, szemetesek soha nem bizonyulnak elegendőnek. Ezzel a termékkel akár mindkettő hiányát orvosolhatod, azonnal!
  Tulajdonságok:
  Anyag: Poliészter, PP műanyag és PVC
  Méret: 17 x 13 x 10 cm
  Szín: bézs, bordó, fekete vagy kávé, választható
  Mit rejt a termék doboza?
  1 db Elegáns autós tároló, szemetes
Adatok
Beszerzési ár
4 635,5
Cikkszám
KBS-183-01
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!