Előke gyorskapocs Horgászathoz 30 db - Kicsi 13mm
Előke gyorskapocs Horgászathoz 30 db - Kicsi 13mm
2 490 Ft
ÚJ

Előke gyorskapocs Horgászathoz 30 db - Kicsi 13mm

2 490 Ft
Részletek
 • Kétféle méretválaszték.
  Magas szakítószilárdságú.
  Gyors előkecserét tesz lehetővé.
  Csomómentesen rögzítheted vele a horogelőkét.
  Az előkecsere nagyban fefojásolhatja horgászatunk sikerét. Az ideális előke hosszát és vastagságát nagyban befojásolja az időjárás és a halak kapókedve, ezért horgászatunk során gyakran érdemes többféle előkével próbálkoznunk.
  Ebben nagy segítségünkre van A Gyorskapocs, ami versenyhorgászatban elengedhetetlen, de a hobby horgászok számára is hatalmas segítséget jelent. Nem kell többé minden alkalommal új csomót kötni. A gyorskapocs segítségével egy pillanat alatt válthatunk az előkék közül úgy hogy az kapás alkalmával biztosan nem fog kiakadni!
  A hasonló Műanyagól készült kapcsok, sajnos egy komolyabb hal húzására könnyedén eltörhetnek és elveszíthetjük a halat, viszont Az Előke Gyorskapocs Fémből készült és garantáltan nem ez lesz szerelékünk leggyengébb pontja! Hasznos tudnivalók:
  Használata igen egyszerű. Rörzítsük a Gyorskapcsot a főzsinóron (pl. Egy biztonsági Clinch csomóval), ezután a Gyorskapocs kampós végéhez akasszuk be a horogelőke végén lévő fület, majd húzzuk rá a gumihüvelyt és kész is.
  Kétféle méret közül kiválaszthatjuk a felszerelésünkhöz leginkább való kapcsot. A kisebbik ideális a finomabb végszerelékekhez, míg a nagyobbikkal az igazán komoly halakkal is megbírkózhatunk. Egyszerű, gyors és erős. Rendeld meg most. Termék tulajdonságai:
  Méret: Kicsi:13mm Nagy:16mm
  Anyaga: Rozsdamentes acél és gumi
  Szakítószilárdság: Kicsi:5Kg Nagy:15Kg
  Mit rejt a csomagolás?
  30db Előke gyorskapcsot horgászathoz
Adatok
Beszerzési ár
1 206,5
Cikkszám
KBL-608-01
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!