Vízálló cipővédő L méret
Vízálló cipővédő L méret
3 190 Ft
ÚJ

Vízálló cipővédő L méret

3 190 Ft
Részletek
 • Felejtsd el az átázott cipőket és zoknikat!
  A váratlan időjárási viszonyok többé nem fognak ki rajtad.
  Maradjon teljesen védett lábbelid a víztől és a sártól.
  Amikor esik az eső, csak felnyitod az esernyőt vagy magadra öltöd az esőkabátot. Azonban a cipőddel ilyenkor mi a helyzet?
  Elázik, vagy még rosszabb, beázik.
  A helyzet viszont akkor válik a legkényelmetlenebbé, ha egész nap a beázott cipellődben kell helyt állnod. Ilyenkor esélyed sincs haza ugrani egy tiszta cipőért és nem is hordhatsz magadnál mindig egy másikat, ha szükséges lenne rá. Hiszen nem lenne túl praktikus megoldás.
  Azonban a KütyüBazár tarsolyában van egy elegáns és hasznos kütyü, amellyel nem kell a beázott lábbelidben végig tolnod egy teljes napot. Ami valljuk be nemcsak esztétikailag rontaná megjelenésed, de egy hűvösebb évszakban még az egészségedre is káros lenne.
  Ehelyett inkább legyen kéznél a Vízálló cipővédő, amibe váratlan rossz időben vagy előre felkészülten is belebújhatsz cipőstől!
  Innentől kezdve bátran belegyalogolhatsz akár a pocsolyákba is, a cipőd (és vele együtt a nadrágod szára is) mindvégig olyan tiszta marad, mint amikor felhúztad.
  Magaddal viheted akár fesztiválra is (a táskád zsebében nem sok vizet zavar), ahol köztudottan bármikor rosszra fordulhat az időjárás, így a sárban dagonyázás nem fogja zavarni kedvenc előadóidra való tombolást!
  Hasznos tudnivalók:
  A vízálló cipővédő könnyen mosható PVC anyagból készült, ami vízlepergető hatása miatt nem engedi át a vizet. Megvédi cipődet a sártól, kosztól, víztől, hótól vagy homoktól, ezért bármilyen környezetben viselheted.
  Lábszárad körül össze tudod húzni egy madzaggal a termék száját, melynek köszönhetően a belseje teljesen védett marad. Talpa csúszásgátló, így megakadályozza azt, hogy eless vele. Magas szára pedig még a nadrágod alját is megvédi, ha beletűrőd. 
  Hajtsd össze és rakd  be a táskádba vagy hátizsákod zsebébe, ahonnan bármikor előveheted!
  OLVASD EL A KÜTYÜVEL KAPCSOLATOS BLOGCIKKÜNKET!
  A vízálló cipővédő tulajdonságai:
  Méretek:
  M - 36-37-es cipőhöz
  L - 38-40-es cipőhöz
  XL - 41-42-es cipőhöz
  Anyaga: 30 mm vastag PVC (jól tisztítható)
  Fűzővel összehúzható, hogy jobban védjen.
  Nők és férfiak egyaránt használhatják
  Magas szára a nadrág alját is megvédi.
  Csúszásgátló anyag
  Szín: fehér
  Mit rejt a termék doboza?
  1 pár Vízálló cipővédő
Adatok
Beszerzési ár
1 990,0
Cikkszám
VIPM-101-02
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!